Terug naar Home Informatie over de Bilan Senso Onze collectie Veelgestelde vragen over de Bilan Senso Handleiding Stel uw vraag of neem contact op
   
           
     
Veelgestelde vragen over het gebruik van de Bilan Senso

Mag ik een Bilan Senso ook 's nachts dragen?
Ja hoor, u mag de Bilan Senso ook 's nachts dragen. De magnetische cilinder bevindt zich in een doorzichtige huls en kan daardoor vrij draaien en wordt niet belemmerd. U kunt het daarom ook 's nachts dragen.

Mag ik met een Bilan Senso zwemmen/douchen/baden?
Wij adviseren u met de Bilan Senso niet te baden / douchen / zwemmen of naar de sauna te gaan om de kwaliteit en de uitstraling van het leer te behouden.

Mag ik naast de Bilan Senso ook andere sieraden dragen?
Ja, zolang deze niet aangetrokken wordt door een ander magnetisch sieraard of voorwerp. Denk hierbij ook aan ijzeren voorwerpen. U belemmert dan het draaisysteem, de magneet reageert dan op het ijzeren/magnetisch onderdeel en niet meer op uw lichaam.

Waarschuwing
Raadpleeg bij klachten altijd eerst uw huisarts. Een edelsteen/mineraal/magneet kan nooit de verantwoording over uw lichaam overnemen. Het is een aanvulling voor dat wat u wilt bereiken.

Wij raden Pacemakergebruikers af de Bilan Senso te dragen, de batterij zal door de kracht van de magneet versneld leeglopen.

   
         
       
 
Overige producten van Roberto Santanera
Parte Mia
Memo Senso
Symbol Jewel
Eay de Symbol