Terug naar Home Informatie over de Bilan Senso Onze collectie Veelgestelde vragen over de Bilan Senso Handleiding Stel uw vraag of neem contact op
   
           
   
Werking cilinder

Lengte 22mm
Diameter 9,82 mm
Neodymium 12.000 Gauss
1,2 Tesla


De therapeutische toepassing van Neodymium magneten

De Bilan Senso armbanden en neodymium hangers zijn voorzien van een zeer krachtige neodymium magneet (12.000 gauss). Een neodymium magneet is een zeldzaam aarde-element en een zeer krachtige vorm van magneet. Een neodymium magneet wordt gebruikt binnen het gebied van alternatieve gezondheid als een remedie voor aandoeningen zoals hoofdpijn, lusteloosheid, chronische vermoeidheid, menstruatieklachten. De neodymiummagneet wordt tevens gebruikt om de normale gezondheid te verbeteren door het stimuleren van de bloedcirculatie: het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “energy boost”.

De magnetische kracht van dit sieraad moet niet onderschat worden. Bouw daarom het gebruik van een Bilan Senso armband of een neodymium hanger langzaam op totdat uw lichaam gewend is geraakt aan de armband of hanger. Wij adviseren u de armband of de hanger de eerste dag 1 uur te dragen, de tweede dag 2 uur, de derde 3 uur enz. Het is overigens niet strikt noodzakelijk de neodymium of Bilan Senso gehele dag te dragen. U bepaalt uiteindelijk zelf wanneer u het meeste baat ondervindt van de positieve werking van de hanger of Bilan Senso.

Wilt u meer informatie? Leest u ook de veelgestelde vragen over het gebruik van de Bilan Senso.

 

   
         
       
 
Overige producten van Roberto Santanera
Parte Mia
Memo Senso
Symbol Jewel
Eay de Symbol